Ποιότητα

Η Newlife IVF έχει επίσημη αδειόδοτηση από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που αποτελεί τον αρμόδιο ελληνικό φορέα αδειοδότησης και ελέγχου των Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Τραπεζών Κρυοσυντήρησης, με κύριο σκοπό να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι ασφαλείς και αξιόπιστες (http://eaiya.gov.gr/enimerosi/adeiodotisi/).
Στόχος μας είναι η διασφάλιση ποιότητας σε όλες τις διαδικασίες που εκτελούμε. Αυτό αντικατοπτρίζεται από τα εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας που έχουμε και που παραμένουν υψηλά από έτος σε έτος.
Σε ετήσια βάση ελέγχεται και πιστοποιείται ο καθαρός αέρας των εργαστηρίων, των χειρουργείων και των θαλάμων νηματικής ροής, γεγονός που εξασφαλίζει τις βέλτιστες συνθήκες καλλιέργειας των εμβρύων.
EN 15224:2012 ISO 9001:2015 ISO 14644 Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertility Clinics Abroad Certification Fertility Network UK Certification
Η Newlife IVF έχει πιστοποιηθεί με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001:2015 και EN 15224:2017 από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS. Μετά από έλεγχο που επαναλαμβάνεται ετησίως, τα συγκεκριμένα πρότυπα διασφαλίζουν την εφαρμογή και παρακολούθηση ορθών εργαστηριακών πρακτικών, καθιστώντας το εργαστήριο της μονάδας Newlife IVF ως ένα από τα πλέον σύγχρονα και ασφαλή εργαστήρια στον κόσμο.