Η Newlife IVF στο «Fertility Show» στο Λονδίνο (1-2 Νοεμβρίου 2014)

από την Χρύσα Καρακώστα, Κλινικό Εμβρυολόγο


Τροποποιήθηκε στις 29 Απρίλιος 2015, 1:32 μμ


Η Newlife IVF στο «Fertility Show» στο Λονδίνο (1-2 Νοεμβρίου 2014)

Ο επιστημονικά υπεύθυνος Δημήτριος Δόβας και η εμβρυολόγος Χρύσα Καρακώστα παρευρέθηκαν στην έκθεση «Fertility Show» η οποία έλαβε χώρα την 1η και 2η Νοεμβρίου 2014 στο Λονδίνο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να μοιραστούν εμπειρίες και θεραπευτικές επιλογές μαζί με πολλούς συναδέλφους από την Ευρώπη και την Αμερική. Μια συναισθηματική στιγμή κατά τη διάρκεια της έκθεσης ήταν η συνάντηση με τον καθηγητή Lord Winston που είναι από τους πρωτοπόρους σε θέματα εξωσωματικής γονιμοποίησης παγκοσμίως. Η Χρύσα ήταν φοιτήτρια του Lord Winston ο οποίος επηρέασε σε σημαντικό βαθμό τις επιλογές της για την μετέπειτα καριέρα της.

Ήταν επιπλέον τεράστια χαρά η γνωριμία με τα «παιδιά» της Newlife. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που εκτός από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν από την πρώτη στιγμή βρήκαν τον χρόνο να μας επισκεφτούν και σαν φίλοι.

Καθώς η Newlife αποτελεί πρωτοπόρο σε παροχή υπηρεσιών σε ζευγάρια εκτός Ελλάδας η παρουσία μας σε παρόμοιες εκδηλώσεις θα είναι σταθερή τα επόμενα χρόνια. Ελπίζουμε η συντροφιά μας στο επόμενο «Fertility Show» να είναι ακόμη μεγαλύτερη.Πίσω στη λίστα άρθρων

Σχετικά με το blog μας

Εδώ μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις που αφορούν τόσο τη μονάδα μας όσο και την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) γενικότερα.

Tags

Fertility Show
Λονδίνο
Newlife
Εξωσωματική Γονιμοποίηση Ελλάδα
IVF Ελλάδα

Πίσω στη λίστα άρθρων