Ψυχολογική υποστήριξη

Η τεκνοποίηση αποτελεί ύψιστο αγαθό αλλά και δικαίωμα για κάθε ζευγάρι. Σαν συνέπεια, η υπογονιμότητα αποτελεί μια δοκιμασία που συνοδεύεται συχνά από stress και άλλα δυσάρεστα συναισθήματα. Κατανοώντας την ψυχολογική επιβάρυνση την οποία υφίστανται τα ζευγάρια που εντάσσονται σε προγράμματα υποβοήθησης της γονιμότητας, η Μονάδα μας οργανώνει πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης - συμβουλευτικής.
Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο χώρο της Μονάδας, που αποτελεί ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και ειλικρινούς ενδιαφέροντος το οποίο επιτρέπει στους ανθρώπους να εξερευνήσουν με ασφάλεια τα προβλήματα που τους απασχολούν, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους κατανόησης και αντιμετώπισης της πραγματικότητας.
Η συμβουλευτική ψυχολογική υποστήριξη βοηθά στη μείωση του στρες και προάγει την ψυχική υγεία των υπογόνιμων ζευγαριών.
Προσφέρουμε συμβουλές για ζευγάρια και μεμονωμένα άτομα, προγράμματα στήριξης καθώς και πλήρη εκπαιδευτικό υλικό.
Αποτελεί μια "ασφαλή" και απολύτως εμπιστευτική διαδικασία για τα ζευγάρια που ακολουθούν τη θεραπεία της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, κατά την οποία μπορούν να επικοινωνήσουν και να μοιραστούν σε ατομική ή ομαδική βάση τις ανησυχίες και τα "δύσκολα" συναισθήματά τους.
H Newlife IVF προσφέρει συμβουλές για ζευγάρια και μεμονωμένα άτομα, προγράμματα στήριξης καθώς και πλήρη εκπαιδευτικό υλικό. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συζητήσουμε οτιδήποτε σας απασχολεί.