Η ομάδα μας

Dimitrios Dovas
Δημήτρης Δόβας MD, DFFP
Χειρουργός Γυναικολόγος - Ειδικός στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή
Επιστημονικά Υπεύθυνος
Ο Δημήτρης Δόβας αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1996. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στη Μεγάλη Βρετανία για τέσσερα χρόνια. Κατά το διάστημα αυτό, είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σε πανεπιστημιακές και μη κλινικές, ασχολούμενος εκτός των άλλων με κυήσεις υψηλού κινδύνου, ενδοσκοπική χειρουργική, υπογονιμότητα και ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους αντιμετώπισης της γυναικείας ακράτειας ούρων. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στη Μαιευτική-Γυναικολογία στη Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας το 2004. Έκτοτε ασκεί το επάγγελμα του Μαιευτήρα Γυναικολόγου στη Θεσσαλονίκη, με κύριο τομέα ενδιαφέροντος του την υπογονιμότητα και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και συμμετείχε ως ομιλητής σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Από τον Ιανουάριο του 2010 είναι επιστημονικά υπεύθυνος της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Newlife IVF, στη Θεσσαλονίκη.
Athanasios Pantelis
Αθανάσιος Παντελής MD, PhD
Χειρουργός Γυναικολόγος - Ειδικός στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή
Ο Αθανάσιος Παντελής αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή του στη Β΄ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σε πανεπιστημιακές και μη κλινικές, ασχολούμενος εκτός των άλλων με υπογονιμότητα, κύηση υψηλού κινδύνου, παθολογία τραχήλου, ενδοσκοπική χειρουργική και ουρογυναικολογία.
Από το 2018 είναι αναγορευμένος διδάκτορας του ΑΠΘ με γνωστικό αντικείμενο της διδακτορικής του διατριβής, τη μελέτη βιοχημικών και υπερηχογραφικών δεικτών στην πρόβλεψη του πρόωρου τοκετού.
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων και έχει δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού.
Anthi Stamkopoulou
Ανθή Σταμκοπούλου MD, MSc
Χειρουργός Γυναικολόγος - Ειδικός στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή
H Ανθή Σταμκοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2007. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή της στη Β΄ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2016. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς της είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σε πανεπιστημιακές και μη κλινικές, ασχολούμενη εκτός των άλλων με υπογονιμότητα, κύηση υψηλού κινδύνου, υπερηχογραφία κύησης, παθολογία τραχήλου, ενδοσκοπική χειρουργική και ουρογυναικολογία.
Το 2017 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης με θέμα την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή.
Είναι μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Εταιρίας καθώς και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ESHRE).
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων και έχει δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού.
Chrysa Karakosta
Χρύσα Καρακώστα BSc, MSc
Κλινικός Εμβρυολόγος
Η Χρύσα Καρακώστα σπούδασε Εφαρμοσμένη Βιολογία (BSc Applied Biology) στο Kingston University (Αγγλία). Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους: MSc Human Reproductive Biology (Ανθρώπινη Αναπαραγωγή) στο Imperial College of London (Αγγλία) και Diploma and Certificate in Clinical Embryology (Association of Clinical Embryologists (ACE) Training Committee and the Institute of Biology).
Ειδικεύτηκε στο IVF και στη μικρογονιμοποίηση στο King’s College Hospital του Λονδίνου. Έκανε περιοδικές επισκέψεις για την οργάνωση και την επίβλεψη λειτουργίας του κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, The Bridge Clinic, Lagos Nigeria.
Οργάνωσε και διετέλεσε υπεύθυνη του εργαστηρίου IVF σε μεγάλα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Θεσσαλονίκης από το 2001 έως τα τέλη του 2009. Είναι πιστοποιημένη ως Senior Clinical Embryologist από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE). Έχει συγγράψει επιστημονικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις και έχει συμμετοχές σε επιστημονικά σεμινάρια. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE) και της ALPHA Scientists in Reproductive Medicine. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (2005- 2008).
Afroditi Zisopoulou
Αφροδίτη Ζησοπούλου BSc, MSc
Κλινικός Εμβρυολόγος
Η Αφροδίτη Ζησοπούλου σπούδασε Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έκανε μεταπτυχιακό στη Γενετική (MSc Genetics) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετεκπαιδεύτηκε στη Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία στο EMBL (European Molecular Biology Laboratory) στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας.
Εργάστηκε και διετέλεσε υπεύθυνη του εργαστηρίου εξωσωματικής σε μεγάλο κέντρο γονιμότητας της Θεσσαλονίκης από το 1992 έως τα τέλη του 2009. Είναι πιστοποιημένη ως Senior Clinical Embryologist από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE). Έχει συγγράψει επιστημονικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις και συμμετείχε σε επιστημονικά σεμινάρια. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE) και της ALPHA Scientists in Reproductive Medicine. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων.
Eirini Neofytou
Ειρήνη Νεοφύτου PhD
Κλινικός Εμβρυολόγος
Η Ειρήνη Νεοφύτου είναι εμβρυολόγος στο εργαστήριο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και μέλος της επιστημονικής ομάδας της Newlife IVF από το Σεπτέμβριο του 2017. Είναι πιστοποιημένη ως Senior Clinical Embryologist από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE). Εκπαιδεύτηκε στις τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Γ. Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Η Ειρήνη είναι απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας και Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στον τομέα της ανδρικής υπογονιμότητας. Είναι επικοινωνιακή, ενθουσιώδης με τη δουλειά της και ασχολείται από παιδί με την ιστιοπλοΐα.
Elli Kachpani
Έλλη Καχπάνη BSc, MSc
Κλινικός Εμβρυολόγος
Η Έλλη Καχπάνη είναι εμβρυολόγος στο εργαστήριο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και μέλος της επιστημονικής ομάδας της Newlife IVF από το 2016. Είναι πιστοποιημένη ως Senior Clinical Embryologist από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE). Έχει εκπαιδευτεί σε όλες τις τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και κυρίως σε θέματα που αφορούν την βιοψία εμβρύου. Η Έλλη είναι απόφοιτος του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Βιολογία της Αναπαραγωγής» από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι οργανωτική και τη χαρακτηρίζει το ομαδικό πνεύμα καθώς αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας Badminton.
Anta Aggelopoulou
Anta Aggelopoulou, BSc
Μαία
Συντονίστρια Θεραπειών εκτός Ελλάδος
Η Άντα Αγγελοπούλου είναι μαία και υπεύθυνη συντονισμού θεραπείας των Διεθνών περιστατικών της Newlife IVF. Έχει πτυχίο μαιευτικής από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών και έχει εργαστεί ως μαία σε κλινικές εξωσωματικής τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη από το 2006. Έχει συμμετάσχει σε ιατρικά συνέδρια στην Αθήνα και ξεχωρίζει για τις οργανωτικές τις ικανότητες.
Monica Lera
Μόνικα Λέρα, BSc
Συντονίστρια Θεραπειών εκτός Ελλάδος
Η Μόνικα Λέρα είναι υπεύθυνη συντονισμού θεραπείας των διεθνών περιστατικών της Newlife IVF. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες ευρωπαϊκών και διεθνών σχέσεων. Εργάζεται παράλληλα στον Όμιλο Metromedia από το 2013. Χαρακτηρίζεται για τον επαγγελματισμό και τις επικοινωνιακές τις ικανότητες.
Tatiana Baramidze
Τατιάνα Μπαραμίτζε, BSc
Μαία
Συντονίστρια προγραμμάτων θεραπείας
Η Τατιάνα είναι υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή των χειρουργείων και για τον συντονισμό των θεραπευτικών προγραμμάτων. Σπούδασε στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μαιευτικής της Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ESHRE). Μετά την αποφοίτησή της εξειδικεύτηκε στον χειρουργικό τομέα της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Voula Adamopoulou
Βούλα Αδαμοππούλου, BSc
Μαία
Η Βούλα είναι μαία στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Newlife IVF από το 2015. Σπούδασε στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μαιευτικής Θεσσαλονίκης. Μετά την αποφοίτησή της ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης με θέμα “Ανθρώπινη Αναπαραγωγή”. Την χαρακτηρίζει η ικανότητά της να αποδίδει κάτω από συνθήκες χρονικής πίεσης καθώς και η ανάληψη πρωτοβουλιών όταν αυτό απαιτεί η περίσταση.
Maroula Kotsalidou
Μαρούλα Κοτσαλίδου, BSc, MSc
Μαία
Η Μαρούλα είναι μαία και International Patient Coordinator στη Newlife IVF. Είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη και τη διαχείριση των διεθνών περιστατικών. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μαιευτικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Μετά την αποφοίτησή της ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της με θέμα "Προγεννητική διάγνωση-Τοκετος-Αντισυλληψη" στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα ιατρικά σεμινάρια και ημερίδες. Χαρακτηρίζεται από τις εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητές της, την παρατηρητικότητα και τη γρήγορη ανταπόκριση της σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Sophia Nedou
Σοφία Νέδου, BSc
Μαία
H Σοφία είναι μαία και αποτελεί μέλος της ομάδας της Newlife IVF από το 2018. Η Σοφία είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Μαιευτικής Θεσσαλονίκης. Διαθέτει ομαδικό πνεύμα και ανεπτυγμένες δεξιότητες συνεργασίας που την βοηθούν να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις διάφορες ανάγκες που προκύπτουν.
Christina Kyriakidou
Χριστίνα Κυριακίδου, BSc
Υποστήριξη Πελατών
Η Χριστίνα είναι υπεύθυνη στο τμήμα της γραμματειακής υποστήριξης από το 2010. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Κοινωνικής Πολιτικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ημερίδες και σεμινάρια που αφορούν την Διοίκηση Μονάδων Υγείας και διαθέτει ανάλογη εργασιακή εμπειρία. Είναι ευχάριστη και πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της μονάδας.
Emmanouela Meletiadou
Εμμανούλα Μελετιάδου, BSc
Υποστήριξη Πελατών
Η Εμμανουέλα είναι γραμματέας και υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Newlife IVF από το 2017. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διαθέτει 7ετη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση εργασίας. Την χαρακτηρίζει η οργανωτικότητα, η ευελιξία και η προθυμία για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.
Άλλα μέλη της ομάδας μας
Μέλη της ομάδας της Newlife IVF Greece
Πέρα από τα σταθερά μέλη της ομάδας μας, η μονάδα μας διατηρεί ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών διαφόρων ειδικοτήτων (ουρολόγοι, ενδοκρινολόγοι, αιματολόγοι, ανοσολόγοι κτλ) οι οποίοι έχουν επιλεγεί προσεκτικά και εμπλέκονται στο χειρισμό συγκεκριμένων περιπτώσεων, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.