Η ομάδα μας

Dimitrios Dovas
Δημήτρης Δόβας MD, DFFP
Χειρουργός Γυναικολόγος - Ειδικός στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή
Επιστημονικά Υπεύθυνος
Ο Δημήτρης Δόβας αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1996. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στη Μεγάλη Βρετανία για τέσσερα χρόνια. Κατά το διάστημα αυτό, είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σε πανεπιστημιακές και μη κλινικές, ασχολούμενος εκτός των άλλων με κυήσεις υψηλού κινδύνου, ενδοσκοπική χειρουργική, υπογονιμότητα και ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους αντιμετώπισης της γυναικείας ακράτειας ούρων. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στη Μαιευτική-Γυναικολογία στη Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας το 2004. Έκτοτε ασκεί το επάγγελμα του Μαιευτήρα Γυναικολόγου στη Θεσσαλονίκη, με κύριο τομέα ενδιαφέροντος του την υπογονιμότητα και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και συμμετείχε ως ομιλητής σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Από τον Ιανουάριο του 2010 είναι επιστημονικά υπεύθυνος της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Newlife IVF, στη Θεσσαλονίκη.
Athanasios Pantelis
Αθανάσιος Παντελής MD, PhD
Χειρουργός Γυναικολόγος - Ειδικός στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή
Ο Αθανάσιος Παντελής αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή του στη Β΄ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σε πανεπιστημιακές και μη κλινικές, ασχολούμενος εκτός των άλλων με υπογονιμότητα, κύηση υψηλού κινδύνου, παθολογία τραχήλου, ενδοσκοπική χειρουργική και ουρογυναικολογία.
Από το 2018 είναι αναγορευμένος διδάκτορας του ΑΠΘ με γνωστικό αντικείμενο της διδακτορικής του διατριβής, τη μελέτη βιοχημικών και υπερηχογραφικών δεικτών στην πρόβλεψη του πρόωρου τοκετού.
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων και έχει δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού.
Afroditi Zisopoulou
Αφροδίτη Ζησοπούλου BSc, MSc
Κλινικός Εμβρυολόγος, Διευθύντρια Εργαστηρίου
Η Αφροδίτη Ζησοπούλου σπούδασε Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έκανε μεταπτυχιακό στη Γενετική (MSc Genetics) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετεκπαιδεύτηκε στη Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία στο EMBL (European Molecular Biology Laboratory) στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας.
Εργάστηκε και διετέλεσε υπεύθυνη του εργαστηρίου εξωσωματικής σε μεγάλο κέντρο γονιμότητας της Θεσσαλονίκης από το 1992 έως τα τέλη του 2009. Είναι πιστοποιημένη ως Senior Clinical Embryologist από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE). Έχει συγγράψει επιστημονικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις και συμμετείχε σε επιστημονικά σεμινάρια. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE) και της ALPHA Scientists in Reproductive Medicine. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων.
Chrysa Karakosta
Χρύσα Καρακώστα BSc, MSc
Κλινικός Εμβρυολόγος, Υπεύθυνη Τμήματος Θεραπειών εκτός Ελλάδος
Η Χρύσα Καρακώστα σπούδασε Εφαρμοσμένη Βιολογία (BSc Applied Biology) στο Kingston University (Αγγλία). Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους: MSc Human Reproductive Biology (Ανθρώπινη Αναπαραγωγή) στο Imperial College of London (Αγγλία) και Diploma and Certificate in Clinical Embryology (Association of Clinical Embryologists (ACE) Training Committee and the Institute of Biology).
Ειδικεύτηκε στο IVF και στη μικρογονιμοποίηση στο King’s College Hospital του Λονδίνου. Έκανε περιοδικές επισκέψεις για την οργάνωση και την επίβλεψη λειτουργίας του κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, The Bridge Clinic, Lagos Nigeria.
Οργάνωσε και διετέλεσε υπεύθυνη του εργαστηρίου IVF σε μεγάλα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Θεσσαλονίκης από το 2001 έως τα τέλη του 2009. Είναι πιστοποιημένη ως Senior Clinical Embryologist από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE). Έχει συγγράψει επιστημονικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις και έχει συμμετοχές σε επιστημονικά σεμινάρια. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE) και της ALPHA Scientists in Reproductive Medicine. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (2005- 2008).
Anthi Stamkopoulou
Ανθή Σταμκοπούλου MD, MSc
Χειρουργός Γυναικολόγος - Ειδικός στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή
H Ανθή Σταμκοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2007. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή της στη Β΄ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2016. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς της είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σε πανεπιστημιακές και μη κλινικές, ασχολούμενη εκτός των άλλων με υπογονιμότητα, κύηση υψηλού κινδύνου, υπερηχογραφία κύησης, παθολογία τραχήλου, ενδοσκοπική χειρουργική και ουρογυναικολογία.
Το 2017 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης με θέμα την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή.
Είναι μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Εταιρίας καθώς και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ESHRE).
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων και έχει δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού.
Giorgos Chorozoglou
Γεώργιος Χορόζογλου MD, MSc
Χειρουργός Γυναικολόγος - Ειδικός στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή
Ο Γεώργιος Χορόζογλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2010. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση του στη Β’ Μαιευτική Γυναικολογική κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2018. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του, είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σε πανεπιστημιακές και μη κλινικές, ασχολούμενος εκτός των άλλων με υπογονιμότητα, κύηση υψηλού κινδύνου, παθολογία τραχήλου, ενδοσκοπική χειρουργική και ουρογυναικολογία.
Το 2018, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ερευνητική Μεθοδολογία στην Ιατρική και στις Επιστήμες Υγείας. Υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας από το 2019 μέχρι το 2021 με το βαθμό του Επιμελητή Β’. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων, έχει δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά του εσωτερικού και του εξωτερικού και έχει διατελέσει μέλος συγγραφικής ομάδας γυναικολογικού εγχειριδίου.
Elli Kachpani
Έλλη Καχπάνη BSc, MSc
Κλινικός Εμβρυολόγος
Η Έλλη Καχπάνη είναι εμβρυολόγος στο εργαστήριο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και μέλος της επιστημονικής ομάδας της Newlife IVF από το 2016. Είναι πιστοποιημένη ως Senior Clinical Embryologist από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE). Έχει εκπαιδευτεί σε όλες τις τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και κυρίως σε θέματα που αφορούν την βιοψία εμβρύου. Η Έλλη είναι απόφοιτος του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Βιολογία της Αναπαραγωγής» από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι οργανωτική και τη χαρακτηρίζει το ομαδικό πνεύμα καθώς αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας Badminton.
Eirini Neofytou
Ειρήνη Νεοφύτου PhD
Κλινικός Εμβρυολόγος
Η Ειρήνη Νεοφύτου είναι εμβρυολόγος στο εργαστήριο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και μέλος της επιστημονικής ομάδας της Newlife IVF από το Σεπτέμβριο του 2017. Είναι πιστοποιημένη ως Senior Clinical Embryologist από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE). Εκπαιδεύτηκε στις τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Γ. Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Η Ειρήνη είναι απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας και Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στον τομέα της ανδρικής υπογονιμότητας. Είναι επικοινωνιακή, ενθουσιώδης με τη δουλειά της και ασχολείται από παιδί με την ιστιοπλοΐα.
Petroula Tatsi
Πετρούλα Τάτση BSc, MSc
Κλινικός Εμβρυολόγος
Η Πετρούλα είναι κλινική εμβρυολόγος στο εργαστήριο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και μέλος της επιστημονικής ομάδας της Newlife IVF. Είναι πιστοποιημένη Κλινική Εμβρυολόγος από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE-European Society of Human Reproduction and Embryology) και μέλος της ΠΕΚΕ (Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων) με επταετή εμπειρία σε Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε το 2013 από το τμήμα Βιολογίας της σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 2014 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στο ICSI (μικρογονιμοποίηση) και όλες τις τεχνικές Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο εργαστήριο του VUB (Vrije Universiteit Brussel). To Φεβρουάριο του 2017 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της με θέμα «Ανθρώπινη Αναπαραγωγή» του τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι επικοινωνιακή, οργανωτική και ασχολείται ιδιαίτερα με τον αθλητισμό.
Lefteris Gavriil
Λευτέρης Γαβριήλ BSc, MSc
Εμβρυολόγος
Ο Λευτέρης Γαβριήλ είναι εμβρυολόγος στο εργαστήριο εξωσωματικής γονιμοποίησης της ομάδας μας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου: MSc Reproductive and Developmental Medicine (Αναπαραγωγική και Αναπτυξιακή Ιατρική) από το Πανεπιστήμιο του Sheffield (Αγγλία). Είναι επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ESHRE). Τον χαρακτηρίζει η ομαδικότητα, η προθυμία και έχει ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με την μουσική και το βιολί.
Natasa Desli
Νατάσα Δεσλή, BSc, Msc
Εμβρυολόγος
Η Νατάσα είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Med.Sci in Assisted Reproduction technology) από το Πανεπιστήμιο του Nottingham της Αγγλίας. Ξεκίνησε την εκπαίδευση της στην Μονάδα Ανθρώπινης Αναπαραγωγής του Γ.Ν.Θ Παπαγεωργίου. Επιπλέον είναι πιστοποιημένη πάροχος και εκπαιδεύτρια τεχνικών Βασικής Υποστήριξης Ζωής (Bls-AED) από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council) και συμμετέχει εθελοντικά σε σεμινάρια εκπαίδευσης πολιτών.
Despoina Gounaridou
Δέσποινα Γουναρίδου, BSc
Προϊσταμένη Μαία
Η Δέσποινα Γουναρίδου, εργάζεται ως Προϊσταμένη Μαία στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Newlife IVF. Έχει σπουδάσει στο Τ.Ε.Ι. Μαιευτικής της Θεσσαλονίκης και ασχολείται με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή από το 2004. Έχει πάρει μέρος σε πληθώρα σεμιναρίων και ημερίδων πάνω στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την ορθή πρακτική των θεραπευτικών προγραμμάτων της Μονάδας. Με την πολύχρονη εμπειρία της είναι άριστα καταρτισμένη να διευθετήσει όλα τα ζητήματα που προκύπτουν στις διαφορετικές φάσεις της διαδικασίας. Μιλάει άριστα αγγλικά και γερμανικά.
Eleutheria Katsoula
Ελευθερία Κατσούλα, BSc, MSc
Προϊσταμένη Μαία
Η Ελευθερία Κατσούλα εργάζεται ως μαία στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Newlife IVF. Σπούδασε στο Τεχνλογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μαιευτικής Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ESHRE). Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με άριστα στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης με θέμα "Ανθρώπινη Αναπαραγωγή". Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ιατρικών επιστημονικών συνεδρίων και χαρακτηρίζεται για τις επικοινωνιακές της δεξιότητες καθώς και το ομαδικό της πνεύμα.
Tatiana Baramidze
Τατιάνα Μπαραμίτζε, BSc, MSc
Μαία
Η Τατιάνα είναι υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή των χειρουργείων και για τον συντονισμό των θεραπευτικών προγραμμάτων. Σπούδασε στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μαιευτικής της Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ESHRE). Μετά την αποφοίτησή της εξειδικεύτηκε στον χειρουργικό τομέα της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τον Νοέμβριο του 2020 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της με θέμα "Ανθρώπινη Αναπαραγωγή" του τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Voula Adamopoulou
Βούλα Αδαμοπούλου, BSc, MSc
Μαία
Η Βούλα είναι μαία στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Newlife IVF από το 2015. Σπούδασε στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μαιευτικής Θεσσαλονίκης. Μετά την αποφοίτησή της ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης με θέμα “Ανθρώπινη Αναπαραγωγή”. Την χαρακτηρίζει η ικανότητά της να αποδίδει κάτω από συνθήκες χρονικής πίεσης καθώς και η ανάληψη πρωτοβουλιών όταν αυτό απαιτεί η περίσταση.
Maroula Kotsalidou
Μαρούλα Κοτσαλίδου, BSc, MSc
Μαία, Συντονίστρια Θεραπειών εκτός Ελλάδος
Η Μαρούλα είναι μαία και International Patient Coordinator στη Newlife IVF. Είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη και τη διαχείριση των διεθνών περιστατικών. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μαιευτικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Μετά την αποφοίτησή της ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της με θέμα "Προγεννητική διάγνωση-Τοκετος-Αντισυλληψη" στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα ιατρικά σεμινάρια και ημερίδες. Χαρακτηρίζεται από τις εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητές της, την παρατηρητικότητα και τη γρήγορη ανταπόκριση της σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Sophia Nedou
Σοφία Νέδου, BSc
Μαία
H Σοφία είναι μαία και αποτελεί μέλος της ομάδας της μονάδας εξωσωματικής γονιμοποίησης Newlife IVF από το 2018. Η Σοφία είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Μαιευτικής Θεσσαλονίκης. Διαθέτει ομαδικό πνεύμα και ανεπτυγμένες δεξιότητες συνεργασίας που την βοηθούν να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις διάφορες ανάγκες που προκύπτουν.
Katerina Zgorani
Κατερίνα Ζγκοράνι, BSc
Μαία
Η Κατερίνα είναι μαία και πτυχιούχος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ίδρυμα Μαιευτικής Θεσσαλονίκης. Διακατέχεται από αισιοδοξία και ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς της αποτελεί η φροντίδα και η παροχή συμβουλών σε γυναίκες πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.
Ermina Konstantinidou
Ερμήνα Κωνσταντινίδου, BSc
Μαία, Συντονίστρια Θεραπειών εκτός Ελλάδος
Η Ερμήνα είναι Μαία και International Patient Coordinator στη Newlife IVF. Είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη και τη διαχείριση των διεθνών περιστατικών. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μαιευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας. Στη παρούσα φάση είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας». Μιλάει αγγλικά και έχει συμμετάσχει σε πλήθος μαιευτικών σεμιναρίων και ημερίδων. Χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, άρτιες επικοινωνιακές δεξιότητες, προσαρμοστικότητα και ικανότητα να αποδίδει κάτω από συνθήκες πίεσης.
Thalia Hatziantoniou
Θάλεια Χατζηαντωνίου, BSc
Νοσηλεύτρια, Συντονίστρια Θεραπειών εκτός Ελλάδος
Η Θάλεια είναι νοσηλεύτρια εξειδικευμένης εξωσωματικής και International Patient Coordinator στη Newlife IVF. Είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη και τη διαχείριση των διεθνών περιστατικών. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Μιλάει Αγγλικά και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα ιατρικά σεμινάρια. Έχει 5 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών στο Ντουμπάι και στην Ελλάδα. Χαρακτηρίζεται από τις εξαιρετικές διαπροσωπικές και επικοινωνιακές της δεξιότητες και την ικανότητα της να αποδίδει κάτω από συνθήκες πίεσης καθώς έχει δουλέψει σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Έχει εκπαιδευτεί στις πρώτες βοήθειες και στην επιβίωση σε κάθε έκτακτη κατάσταση.
Aggeliki Oikonomou
Αγγελική Οικονόμου, BSc
Μαία
Η Αγγελική είναι μαια και αποτελεί μέλος της μονάδας εξωσωματικής γονιμοποίησης Newlife. Είναι απόφοιτος της μαιευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Διαπνέεται απο πνεύμα υποστήριξης, συνέπειας και διάθεσης για ομαδική δουλειά. Είναι οργανωτική, υπεύθυνη και με υπομονή και ψυχραιμία μπορεί να ανταπεξέλθει κάτω από απαιτητικές συνθήκες.
Christina Kyriakidou
Χριστίνα Κυριακίδου, BSc
Υποστήριξη Πελατών
Η Χριστίνα είναι υπεύθυνη στο τμήμα της γραμματειακής υποστήριξης από το 2010. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Κοινωνικής Πολιτικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ημερίδες και σεμινάρια που αφορούν την Διοίκηση Μονάδων Υγείας και διαθέτει ανάλογη εργασιακή εμπειρία. Είναι ευχάριστη και πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της μονάδας.
Emmanouela Meletiadou
Εμμανουέλα Μελετιάδου, BSc
Υποστήριξη Πελατών
Η Εμμανουέλα είναι γραμματέας και υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Newlife IVF από το 2017. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διαθέτει 7ετη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση εργασίας. Την χαρακτηρίζει η οργανωτικότητα, η ευελιξία και η προθυμία για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.
Monica Lera
Μόνικα Λέρα, BSc
Συντονίστρια Θεραπειών εκτός Ελλάδος
Η Μόνικα Λέρα είναι υπεύθυνη συντονισμού θεραπείας των διεθνών περιστατικών της Newlife IVF. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες ευρωπαϊκών και διεθνών σχέσεων. Εργάζεται παράλληλα στον Όμιλο Metromedia από το 2013. Χαρακτηρίζεται για τον επαγγελματισμό και τις επικοινωνιακές τις ικανότητες.
Jelica Bukvić
Jelica Bukvić, BSc
Συντονίστρια Θεραπειών Σερβίας (και πρώην γιουγκοσλαβικών χωρών)
Η Γιέλιτσα είναι υπεύθυνη συντονισμού θεραπείας και υποστήριξης των περιστατικών της Σερβίας (και πρώην γιουγκοσλαβικών χωρών) στη Newlife IVF Greece. Γεννήθηκε στη Σερβία και ειναι απόφοιτη του τμήματος νεοελληνικών σπουδών Φιλολογικής Σχολής, Πανεπιστημίου Βελιγραδίου. Κατέχει πολυετή εμπειρία στον τομέα διασφάλησης ποιότητας και βελτίωσης ποιότητας υπηρεσιών. Εκτός από τα σερβικά και ελληνικά, μιλάει και αγγλικά. Παρακολουθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Θεραπεία μέσω τέχνης, συνδιάζοντας το χόμπυ της και το ενδιαφέρον για την ψυχολογία. Ειναι ομιλητική και αφοσιωμένη στη δουλειά της.
Maria Eleftheriadou
Μαρία Ελευθεριάδου, BSc, MSc
Συντονίστρια Θεραπειών εκτός Ελλάδος
Η Μαρια είναι International Patient Coordinator στη Newlife IVF. Είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη και τη διαχείριση των διεθνών περιστατικών της κλινικής. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και εργάζεται στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από το 2016. Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην "Ανθρώπινη Αναπαραγωγή" στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ημερίδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Χαρακτηρίζεται από την πολυετή επαγγελματική εμπειρία της πάνω στα συστήματα διασφάλισης ποιότητας των υπηρεσιών υγείας. Έιναι μέλος της ESHRE και έχει εξαιρετικές δεξιότητες πάνω στην οργάνωση και διαχείριση των θεραπειών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής καθώς και στην πρόληψη και αντιμετώπιση πιθανών κινδύνων στις θεραπείες των διεθνών ασθενών.
Δώρα Χαρίτων, BSc, MSc
Συντονίστρια Θεραπειών εκτός Ελλάδος
Η Δώρα είναι International Patient Coordinator στη Newlife IVF. Είναι απόφοιτη του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας, του τμήματος των "Ιατρικών Εργαστηρίων". Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της με τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην "Γενετική του Ανθρώπου" στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής Λάρισας. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα ιατρικά σεμινάρια και ημεριδες. Χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, οργάνωση και υπευθυνότητα. Είναι πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη.
Ευαγγελία Σπύρου, BSc, MSc
Υποστήριξη Πελατών
Η Ευαγγελία είναι γραμματέας και υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος κλασικών σπουδών, Ελληνικής Φιλολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη «Διοίκηση στους τομείς Υγείας», Conservatoire National des Arts et Metiers-Cnam. Διαθέτει 10ετη εμπειρία σε εξυπηρέτηση πελατών στο χώρο της υγείας. Τη χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη.
Vaso Chatzigeorgiadou
Βασιλική Χατζηγεωργιάδου, BSc
Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Η Βασιλική είναι υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων της Νewlife IVF από το 2013. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Ιταλικής γλώσσας και φιλολογίας, κερδίζοντας υποτροφίες εισαγωγής και επίδοσης. Παράλληλα, στα άμεσα σχέδιά της περιλαμβάνεται η ενασχόληση με την Ψυχολογία, ένα γνωστικό αντικείμενο που τη συναρπάζει. Μιλάει άριστα Αγγλικά και Ιταλικά. Λατρεύει τη δουλειά της, καθώς το δυνατό της σημείο είναι η επικοινωνία με τους ανθρώπους. Είναι δημιουργική, αισιόδοξη και γεμάτη με θετική ενέργεια.
Άλλα μέλη της ομάδας μας
Μέλη της ομάδας της Newlife IVF Greece
Πέρα από τα σταθερά μέλη της ομάδας μας, η μονάδα μας διατηρεί ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών διαφόρων ειδικοτήτων (ουρολόγοι, ενδοκρινολόγοι, αιματολόγοι, ανοσολόγοι κτλ) οι οποίοι έχουν επιλεγεί προσεκτικά και εμπλέκονται στο χειρισμό συγκεκριμένων περιπτώσεων, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.