language EN EL SR DE

Σημαντικοί λόγοι να μας εμπιστευτείτε

Το ανθρώπινο δυναμικό της Newlife IVF είναι δίπλα σας σε αυτή την ψυχολογικά απαιτητική διαδικασία, με δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης κάθε μέρα.

Πέρα από την εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης της Newlife IVF, διαθέτουμε ευρύ δίκτυο συνεργατών διαφόρων ειδικοτήτων, γεγονός που εξασφαλίζει πλήρη επιστημονική διερεύνηση, αλλά και αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Η προσέγγιση του κάθε ζευγαριού είναι αυστηρά εξατομικευμένη. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα σχεδιάζονται με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης.

Το συνολικό κόστος της θεραπείας είναι χαμηλό, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Η χρήση τεχνικών ρουτίνας όπως η μικρογονιμοποίηση (ICSI) ή η καλλιέργεια βλαστοκύστεων δεν χρεώνεται επιπλέον, όπως πολύ συχνά συμβαίνει σε πολλές κλινικές.

Οι πιθανότητες επιτυχίας παραμένουν σταθερά υψηλές, αποτέλεσμα της εμπειρίας μας αλλά και του εξειδικευμένου τεχνολογικού εξοπλισμού που έχουμε στη διάθεσή μας.

Η όλη διαδικασία γίνεται με ύψιστη ασφάλεια. Λαμβάνουμε ειδική μέριμνα κατά το σχεδιασμό των θεραπευτικών σχημάτων, ώστε να μην έχουμε περιπτώσεις υπερδιέγερσης των ωοθηκών (OHSS) ή άλλων επιπλοκών.

Η τεχνολογική μας υποδομή στο εμβρυολογικό εργαστήριο εγγυάται ότι επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες για την καλλιέργεια και ανάπτυξη των εμβρύων. Τα συστήματα διακίνησης απόλυτα καθαρού αέρα και η αδιάλειπτη 24ωρη παρακολούθηση όλων των παραμέτρων του εργαστηριακού περιβάλλοντος εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εμβρύων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα υψηλότερα δυνατά ποσοστά επιτυχίας.
Λειτουργούμε με βάση τις οδηγίες της Εθνικής Αρχής Ιατρικά Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, και ακολουθούμε τις επιστημονικές κατευθύνσεις τόσο της Ευρωπαϊκής (ESHRE), όσο και της Αμερικανικής (ASRM) Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής.

Η Newlife IVF έχει επίσημη αδειόδοτηση από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που αποτελεί τον αρμόδιο ελληνικό φορέα δανειοδότησης και ελέγχου των Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Τραπεζών Κρυοσυντήρησης, με κύριο σκοπό να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι ασφαλείς και αξιόπιστες (eaiya.gov.gr/enimerosi/adeiodotisi).

Ειδικά για το Πρόγραμμα Δωρεάς Ωαρίων η κλινική μας αποτελεί πρώτη επιλογή για πολλά ζευγάρια από όλο τον κόσμο επειδή:

Οι δότριες επιλέγονται και ελέγχονται με βάση τις Ελληνικές (Εθνική Αρχή Ιατρικά Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής) και τις διεθνείς οδηγίες [Ευρωπαϊκή (ESHRE) και Αμερικανική (ASRM) Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής].

Η πλειοψηφία των δοτριών επιλέγουμε να είναι γυναίκες εγνωσμένης γονιμότητας.

Τα ποσοστά εγκυμοσύνης και γεννήσεων είναι πραγματικά υψηλά.

Η διαδικασία γίνεται με συγκεκριμένη κάθε φορά δότρια, με βάση τα χαρακτηριστικά του ζευγαριού και με χρήση φρέσκων ωαρίων. Δεν χρησιμοποιούνται ωάρια που περισσεύουν από θεραπεία άλλων γυναικών που επιλέγουν να τα δωρίσουν (διαμοιρασμός ωαρίων - egg sharing), καθώς αυτό μπορεί να συνδέεται με χαμηλότερες πιθανότητες εγκυμοσύνης, δεδομένου ότι η γυναίκες αυτές είναι υπογόνιμες, μιας και υποβάλλονται σε θεραπεία εξωσωματικής οι ίδιες.

Ο τρόπος διενέργειας του προγράμματος, με συγκεκριμένη για κάθε περίπτωση δότρια, οδηγεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων σε περίσσεια καλής ποιότητας εμβρύων για κρυοσυντήρηση. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα μιας τουλάχιστον επιπλέον προσπάθειας, σε πολύ χαμηλό κόστος, με κρυοσυντηρημένα έμβρυα, σε περίπτωση αποτυχίας της πρώτης προσπάθειας ή στο ιδανικό σενάριο, δεύτερης προσπάθειας για ακόμη ένα παιδί, από το ίδιο γενετικό υλικό (έτσι τα παιδιά είναι και γενετικά αδέλφια).

Ποιότητα υπηρεσιών

Ποιότητα υπηρεσιών

Η Newlife IVF έχει επίσημη αδειόδοτηση από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που αποτελεί τον αρμόδιο ελληνικό φορέα αδειοδότησης και ελέγχου των Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Τραπεζών Κρυοσυντήρησης, με κύριο σκοπό να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι ασφαλείς και αξιόπιστες (eaiya.gov.gr/enimerosi/adeiodotisi).

Στόχος μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας σε όλες τις διαδικασίες που εκτελούμε. Αυτό αντικατοπτρίζεται από τα εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας που έχουμε και που παραμένουν υψηλά από έτος σε έτος, καθώς και από τη θετική ανατροφοδότηση (feedback) που λαμβάνουμε από τους ασθενείς μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Το 93% των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν θα μας πρότειναν σε κάποιο γνωστό τους που θα χρειαζόταν θεραπεία.

Σε ετήσια βάση ελέγχεται και πιστοποιείται ο καθαρός αέρας των εργαστηρίων, των χειρουργείων και των θαλάμων νηματικής ροής, γεγονός που διασφαλίζει τις βέλτιστες συνθήκες καλλιέργειας των εμβρύων.

Η Newlife IVF έχει πιστοποιηθεί με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001:2015 και EN 15224:2017 από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS. Μετά από έλεγχο που επαναλαμβάνεται ετησίως, τα συγκεκριμένα πρότυπα διασφαλίζουν την εφαρμογή και παρακολούθηση ορθών εργαστηριακών πρακτικών, καθιστώντας το εργαστήριο της μονάδας Newlife IVF ως ένα από τα πλέον σύγχρονα και ασφαλή εργαστήρια στον κόσμο. Εκτός από τον ετήσιο εξωτερικό έλεγχο υπάρχουν και εσωτερικοί έλεγχοι διασφάλισης ποιότητας υπηρεσιών και συμμόρφωσης με τα πρότυπα λειτουργίας.

Ιχνηλασιμότητα και ταυτοποίηση γενετικού υλικού

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μια διαδικασία με αρκετό άγχος και οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε αυτή έχουν πολλές αμφιβολίες και αρκετούς φόβους να αντιμετωπίσουν. Μπορεί να γίνει λάθος με το γενετικό μου υλικό; Θα μπερδευτούν τα ωάρια, το σπέρμα ή τα έμβρυα μου με αυτά κάποιων άλλων; Το σύστημα διαχείρισης και ηλεκτρονικής ταυτοποίησης RI Witness δημιουργήθηκε για την ταυτοποίηση και ιχνηλάτηση των βιολογικών δειγμάτων σε πραγματικό χρόνο. Το RI Witness βασίζεται στην τεχνολογία RFID (Τεχνολογία ταυτοποίησης μέσω ραδιοσυχνοτήτων) και ακολουθεί τους ασθενείς μας σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους.

Με την αρχική καταχώρηση κάθε περιστατικού, δημιουργείται ηλεκτρονικά ένας μοναδικός κωδικός, και μια μοναδική κάρτα αντιστοιχίζεται στον κάθε ασθενή, η οποία τον ακολουθεί σε όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Για κάθε ιατρική ή εμβρυολογική πράξη που διενεργείται στην κλινική μας πρέπει να υπάρχει αυστηρή αντιστοίχιση του γενετικού υλικού (ωάρια, σπέρμα, έμβρυα) με τον κάθε ασθενή. Έτσι όταν μια γυναίκα βρίσκεται στο χειρουργείο, για ωοληψία ή εμβρυομεταφορά, η RI Witness κάρτα της τοποθετείται σε ειδική υποδοχή, η ταυτότητα της γυναίκας αναγνωρίζεται αυτόματα και παρουσιάζεται στην αντίστοιχη οθόνη στο εμβρυολογικό εργαστήριο. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται πως η θέση εργασίας εκείνη τη στιγμή χρησιμοποιείται για δείγματα που ανήκουν στο συγκεκριμένο άτομο ή ζευγάρι και μόνο. Σε κάθε θέση εργασίας είναι τοποθετημένη μια οθόνη και σε κάθε δοκιμαστικό σωλήνα που περιέχει σπέρμα, ή κάθε πιατάκι που περιέχει ωάρια, ή έμβρυα του ζευγαριού τοποθετείται μια ετικέτα που αναγνωρίζεται ηλεκτρονικά από το RI Witness.

Κατά τη γονιμοποίηση λοιπόν, το RI Witness αναγνωρίζει την ταυτότητα στο πιατάκι με τα ωάρια και στον δοκιμαστικό σωλήνα με το σπέρμα, πιστοποιώντας πως πρόκειται για τον σωστό συνδυασμό γενετικού υλικού. Σε περίπτωση που σε μια θέση εργασίας βρεθούν πιατάκια ή δοκιμαστικοί σωλήνες με γενετικό υλικό από δύο διαφορετικά ζευγάρια, το σύστημα ηχεί οπτικοακουστικό συναγερμό, απαγορεύοντας στον εμβρυολόγο να συνεχίσει.

Το RI Witness εποπτεύει και την κρυοσυντήρηση, καθώς σε κάθε φορέα εμβρύων, ωαρίων, ή σπέρματος, τοποθετείται ετικέτα με τα στοιχεία του ασθενούς με ένα μοναδικό κωδικό ανίχνευσης, που παραμένει καθόλη τη διάρκεια της αποθήκευσης και απόψυξης τους.

Συνεπώς, το RI Witness καταγράφει όλες τις εργαστηριακές και κλινικές διαδικασίες, ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας, προσφέρει διαφάνεια και ηρεμία τόσο στο προσωπικό του εργαστηρίου, όσο και στα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται, εξαλείφοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το ανθρώπινο λάθος.

book_online Κλείστε ραντεβού book_online Κλείστε ραντεβού
email
Email
phone
Κλήση
navigation
Οδηγίες