Σημαντικοί λόγοι να μας εμπιστευτείτε

Communication icon Διαρκής Επικοινωνία
Το ανθρώπινο δυναμικό της Newlife IVF είναι δίπλα σας σε αυτή την ψυχολογικά απαιτητική διαδικασία, με δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης κάθε μέρα.
International icon Εξειδικευμένη Ομάδα Υποστήριξης
Πέρα από την εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης της Newlife IVF, διαθέτουμε ευρύ δίκτυο συνεργατών διαφόρων ειδικοτήτων, γεγονός που εξασφαλίζει πλήρη επιστημονική διερεύνηση, αλλά και αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Individual treatment icon Εξατομικευμένη Θεραπεία
Η προσέγγιση του κάθε ζευγαριού είναι αυστηρά εξατομικευμένη. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα σχεδιάζονται με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης.
Low cost IVF treatment icon Χαμηλά Κόστη
Το κόστος της θεραπείας είναι χαμηλό, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Το κόστος της θεραπείας δεν αυξάνεται όταν χρησιμοποιούνται τεχνικές ρουτίνας (πχ. μικρογονιμοποίηση, καλλιέργεια βλαστοκύστεων, κτλ). Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την παρακολούθησή σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας (υπερηχογραφήματα, ορμονικός έλεγχος).
Success rates icon Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας
Quality and Safety icon Ποιότητα και Ασφάλεια
Η όλη διαδικασία γίνεται με ύψιστη ασφάλεια. Λαμβάνουμε ειδική μέριμνα κατά το σχεδιασμό των θεραπευτικών σχημάτων, ώστε να μην έχουμε περιπτώσεις υπερδιέγερσης των ωοθηκών (OHSS).
Η τεχνολογική μας υποδομή στο εμβρυολογικό εργαστήριο εγγυάται ότι επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες για την καλλιέργεια και ανάπτυξη των εμβρύων. Τα συστήματα διακίνησης απόλυτα καθαρού αέρα και η αδιάλειπτη 24ωρη παρακολούθηση όλων των παραμέτρων του εργαστηριακού περιβάλλοντος εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εμβρύων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα υψηλότερα δυνατά ποσοστά επιτυχίας
Λειτουργούμε με βάση τις οδηγίες της Εθνικής Αρχής Ιατρικά Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, και ακολουθούμε τις επιστημονικές κατευθύνσεις τόσο της Ευρωπαϊκής (ESHRE), όσο και της Αμερικανικής (ASRM) Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής.
Είμαστε πιστοποιημένοι για τον τρόπο λειτουργίας μας ως Μονάδα Υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αλλά και για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, με βάση τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001:2015 και EN 15224:2017.
Πρόγραμμα Δωρεάς Ωαρίων
Επειδή οι δότριες επιλέγονται και ελέγχονται με βάση τις Ελληνικές (Εθνική Αρχή Ιατρικά Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής) και τις διεθνείς οδηγίες [Ευρωπαϊκή (ESHRE) και Αμερικανική (ASRM) Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής].
Επειδή οι δότριες είναι κάτω των 30 ετών και εγνωσμένης γονιμότητας
Επειδή τα ποσοστά εγκυμοσύνης είναι πραγματικά υψηλά.
Επειδή η διαδικασία γίνεται με συγκεκριμένη κάθε φορά δότρια, με βάση τα χαρακτηριστικά του ζευγαριού και με χρήση φρέσκων ωαρίων. Δε χρησιμοποιούνται περίσσεια ωάρια που δωρίζονται από κάποια άλλη γυναίκα, που βρίσκεται η ίδια σε θεραπεία γονιμότητας για τον εαυτό της (διαμοιρασμός ωαρίων - egg sharing), καθώς αυτό μπορεί να συνδέεται με χαμηλότερες πιθανότητες εγκυμοσύνης, δεδομένου ότι η δότρια είναι υπογόνιμη.
Οι εγκαταστάσεις της Newlife IVF στη Θεσσαλονίκη
Επειδή ο τρόπος διενέργειας του προγράμματος, με συγκεκριμένη και αποκλειστική για κάθε περίπτωση δότρια, οδηγεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων σε περίσσεια εμβρύων για κατάψυξη. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα μιας τουλάχιστον επιπλέον προσπάθειας, σε πολύ χαμηλό κόστος, με κρυοσυντηρημένα έμβρυα, σε περίπτωση αποτυχίας της πρώτης προσπάθειας ή στο ιδανικό σενάριο, δεύτερης προσπάθειας για ακόμη ένα παιδί, από το ίδιο γενετικό υλικό (έτσι τα παιδιά είναι και γενετικά αδέλφια).
Η θεσσαλονίκη
Η τοποθεσία της Θεσσαλονίκης
Τοποθεσία
Η Θεσσαλονίκη αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές, γεμάτες ευχάριστες εκπλήξεις. Παράλληλα με τα δεκάδες ιστορικά μνημεία και την γοητεία που κατά πολλούς τη διακρίνει, θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και την ιδιαίτερη γαστρονομική κουλτούρα της πόλης.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας!