Γιατί εμάς

Why Choose Us
Επιλέγοντας τη μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης Newlife IVF

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

 • Επειδή μπορείτε να επιτύχετε πραγματικά υψηλά ποσοστά εγκυμοσύνης.
 • Επειδή η όλη διαδικασία γίνεται με ύψιστη ασφάλεια. Λαμβάνουμε ειδική μέριμνα κατά το σχεδιασμό των θεραπευτικών σχημάτων, ώστε να μην έχουμε περιπτώσεις υπερδιέγερσης των ωοθηκών (OHSS).
 • Επειδή η τεχνολογική μας υποδομή στο εμβρυολογικό εργαστήριο εγγυάται ότι επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες για την καλλιέργεια και ανάπτυξη των εμβρύων. Τα συστήματα διακίνησης απόλυτα καθαρού αέρα και η αδιάλειπτη 24ωρη παρακολούθηση όλων των παραμέτρων του εργαστηριακού περιβάλλοντος εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εμβρύων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα υψηλότερα δυνατά ποσοστά επιτυχίας
 • Επειδή η προσέγγιση του κάθε ζευγαριού είναι αυστηρά εξατομικευμένη. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα σχεδιάζονται με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης.
 • Επειδή λειτουργούμε με βάση τις οδηγίες της Εθνικής Αρχής Ιατρικά Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, και ακολουθούμε τις επιστημονικές κατευθύνσεις τόσο της Ευρωπαϊκής (ESHRE), όσο και της Αμερικανικής (ASRM) Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής.
 • Επειδή είμαστε πιστοποιημένοι για τον τρόπο λειτουργίας μας ως Μονάδα Υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αλλά και για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, με βάση το πρότυπο ISO 9001:2008.
 • Επειδή το κόστος της θεραπείας είναι χαμηλό, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Το κόστος της θεραπείας δεν αυξάνεται όταν χρησιμοποιούνται τεχνικές ρουτίνας (πχ. μικρογονιμοποίηση, καλλιέργεια βλαστοκύστεων, κτλ). Το πρώτο ραντεβού με την επιστημονική ομάδα της Newlife IVF, όπου θα γίνει εκτίμηση του προβλήματός σας και θα σας προταθεί κάποιο θεραπευτικό πλάνο, είναι εντελώς δωρεάν. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την παρακολούθησή σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας (υπερηχογραφήματα, ορμονικός έλεγχος).
 • Επειδή διαθέτουμε ευρύ δίκτυο συνεργατών διαφόρων ειδικοτήτων, γεγονός που εξασφαλίζει πλήρη επιστημονική διερεύνηση, αλλά και αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Επειδή όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Newlife IVF είναι δίπλα σας σε αυτή την ψυχολογικά απαιτητική διαδικασία, με δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης κάθε μέρα.

Γιατί Πρόγραμμα Δωρεάς Ωαρίων στη Newlife IVF

 • Επειδή οι δότριες επιλέγονται και ελέγχονται με βάση τις Ελληνικές (Εθνική Αρχή Ιατρικά Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής) και τις διεθνείς οδηγίες [Ευρωπαϊκή (ESHRE) και Αμερικανική (ASRM) Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής].
 • Επειδή οι δότριες είναι κάτω των 30 ετών και εγνωσμένης γονιμότητας
 • Επειδή τα ποσοστά εγκυμοσύνης είναι πραγματικά υψηλά.
 • Επειδή η διαδικασία γίνεται με συγκεκριμένη κάθε φορά δότρια, με βάση τα χαρακτηριστικά του ζευγαριού και με χρήση φρέσκων ωαρίων. Δε χρησιμοποιούνται περίσσεια ωάρια που δωρίζονται από κάποια άλλη γυναίκα, που βρίσκεται η ίδια σε θεραπεία γονιμότητας για τον εαυτό της (διαμοιρασμός ωαρίων - egg sharing), καθώς αυτό μπορεί να συνδέεται με χαμηλότερες πιθανότητες εγκυμοσύνης, δεδομένου ότι η δότρια είναι υπογόνιμη.
 • Επειδή ο τρόπος διενέργειας του προγράμματος, με συγκεκριμένη και αποκλειστική για κάθε περίπτωση δότρια, οδηγεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων σε περίσσεια εμβρύων για κατάψυξη. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα μιας τουλάχιστον επιπλέον προσπάθειας, σε πολύ χαμηλό κόστος, με κρυοσυντηρημένα έμβρυα, σε περίπτωση αποτυχίας της πρώτης προσπάθειας ή στο ιδανικό σενάριο, δεύτερης προσπάθειας για ακόμη ένα παιδί, από το ίδιο γενετικό υλικό (έτσι τα παιδιά είναι και γενετικά αδέλφια).

Πιστοποιήσεις

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη
+30 2310 457 770
Εθν. Αντιστάσεως 171, Καλαμαριά 55134 (Φοίνικας),
Θεσσαλονίκη
Προβολή Χάρτη

Λάρισα
+30 2411 416 125
Ερυθρού Σταυρού 9-17, 41221,
Λάρισα
Προβολή Χάρτη

Γνωρίστε μας

© 2018 Newlife IVF. All Rights Reserved.