Προσκεκλημένη διάλεξη του Δρ. Δημήτρη Δόβα στο Fertility Show 2015 στο Λονδίνο

από την Αφροδίτη Ζησοπούλου, Κλινικό Εμβρυολόγο


Τροποποιήθηκε στις 27 Οκτώβριος 2015, 11:07 πμ


Προσκεκλημένη διάλεξη του Δρ. Δημήτρη Δόβα στο Fertility Show 2015 στο Λονδίνο

Ο κλινικός διευθυντής της Newlife IVF, Δρ. Δημήτριος Δόβας έχει προσκληθεί να δώσει διάλεξη στο Fertility Show 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο...

Η αναζήτηση λύσης, εκτός συνόρων, σε προβλήματα υπογονιμότητας έχει γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα ζευγάρια επιλέγουν θεραπείες γονιμότητας στο εξωτερικό, όπως τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας, το χαμηλό κόστος, η απουσία λίστας αναμονής κ.α.

Ο Δρ. Δόβας έχει κληθεί να δώσει μια διάλεξη σχετικά μ’ αυτό το θέμα, στο Fertility Show 2015. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη Newlife IVF και ειδικότερα για τη φιλοσοφία μας, τις θεραπείες που προσφέρονται, τα ποσοστά επιτυχίας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε μαζί σας για ό, τι πιστεύουμε ότι μας κάνει διαφορετικούς σε σύγκριση με άλλες κλινικές.

Τόπος:

London Olympia

Κυριακή 8, Νοεμβρίου, 2015, 10:45


Πίσω στη λίστα άρθρων

Σχετικά με το blog μας

Εδώ μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις που αφορούν τόσο τη μονάδα μας όσο και την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) γενικότερα.

Tags

Fertility show
Δόβας
Διάλεξη

Πίσω στη λίστα άρθρων