Η 3D/4D υπερηχογραφία μπορεί να καταργήσει πλήρως την ανάγκη για διαγνωστική υστεροσκόπηση

από τον Δημήτριο Δόβα, Χειρουργό Γυναικολόγο, Ειδικό στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή


Τροποποιήθηκε στις 17 Φεβρουάριος 2016, 2:04 μμ


Η 3D/4D υπερηχογραφία μπορεί να καταργήσει πλήρως την ανάγκη για διαγνωστική υστεροσκόπηση

Είναι γνωστό ότι καταστάσεις που αλλοιώνουν την αρχιτεκτονική της ενδομήτριας κοιλότητας όπως μάζες που προβάλλουν στο ενδομήτριο (ινομυώματα, πολύποδες) ή κατασκευαστικές ανωμαλίες της μήτρας μπορεί να έχουν δυσμενή επίδραση στα αποτελέσματα της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Σήμερα με την ανάπτυξη των τρισδιάστατων υπερήχων σε πραγματικό χρόνο, μπορούμε να μελετήσουμε με ακρίβεια την κοιλότητα της μήτρας χωρίς την ανάγκη διενέργειας επεμβατικών μεθόδων όπως η διαγνωστική υστεροσκόπηση.


3D4D Scan Εικόνα 2


Επιπρόσθετα ειδικά λογισμικά όπως το SONO AVC μας βοηθούν να μετρήσουμε γρήγορα και με λεπτομέρεια τα αναπτυσσόμενα ωοθυλάκια κατά τη διέγερση των ωοθηκών.


3D4D Scan Εικόνα 3


Στη Newlife παρέχουμε όλες τις παραπάνω υπερηχογραφικές τεχνικές και επιπλέον μελετούμε με πρωτοποριακές μεθόδους την αιμάτωση της μήτρας αλλά και την αγγείωση του ενδομητρίου. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξασφαλίσουμε σε μεγάλο βαθμό ότι τα έμβρυά σας θα τοποθετηθούν σε ένα φιλόξενο ενδομήτριο κατά τη διαδικασία της εμβρυομεταφοράς.


Πίσω στη λίστα άρθρων

Σχετικά με το blog μας

Εδώ μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις που αφορούν τόσο τη μονάδα μας όσο και την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) γενικότερα.

Tags

3D
4D
Υπερηχογραφία
Διαγνωστική Υστεροσκόπηση

Πίσω στη λίστα άρθρων