Η Newlife IVF αποτελεί συνεργάτη του δικτύου Infertility Network UK

από την Χρύσα Καρακώστα, Κλινικό Εμβρυολόγο


Τροποποιήθηκε στις 03 Ιούνιος 2015, 12:48 μμ


Η Newlife IVF αποτελεί συνεργάτη του δικτύου Infertility Network UK

Η ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως η Newlife IVF αποτελεί πλέον επίσημο υποστηρικτή του δικτύου Infertility Network UK (INUK)

Η ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως η Newlife IVF αποτελεί πλέον επίσημο υποστηρικτή του δικτύου Infertility Network UK (INUK). Εκτιμούμε το σπουδαίο έργο που κάνει αυτή η φιλανθρωπική οργάνωση στην υποστήριξη όλων, στο δύσκολο ταξίδι της υπογονιμότητας. Ως επίσημος συνεργάτης, πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του δικτύου. Το INUK παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων:

  • Δωρεάν εμπιστευτική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας
  • Πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν στην υπογονιμότητα
  • Πληροφορίες σχετικά με την παροχή χρηματοδότησης του NHS σε όλη τη χώρα
  • Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα
  • Βοήθεια στη δημιουργία ομάδων υποστήριξης

Οι υπηρεσίες αυτές είναι πολύ χρήσιμες για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας και είναι πολύ σημαντικό πως είναι ελεύθερα διαθέσιμες. Η αντιμετώπιση της υπογονιμότητας είναι αγχωτική και δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος που στη Newlife IVF θέλουμε να βοηθήσουμε όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας να πάρουν την καλύτερη δυνατή βοήθεια και υποστήριξη. Ανυπομονούμε να συμμετέχουμε ενεργά στην υποστήριξη του INUK και να βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων του.


Πίσω στη λίστα άρθρων

Σχετικά με το blog μας

Εδώ μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις που αφορούν τόσο τη μονάδα μας όσο και την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) γενικότερα.

Tags

Infertility Network UK
συνεργασία

Πίσω στη λίστα άρθρων