Επανέλεγχος και επαναπιστοποίηση της Newlife IVF με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO9001:2008

από την Χρύσα Καρακώστα, Κλινικό Εμβρυολόγο


Τροποποιήθηκε στις 29 Απρίλιος 2015, 1:41 μμ


Επανέλεγχος και επαναπιστοποίηση της Newlife IVF με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO9001:2008

Η μονάδα μας πέρα από τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, στοχεύει και στη διασφάλιση της μέγιστης ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Για ακόμα μια χρονιά, η Newlife IVF πιστοποιείται με το διεθνές πρότυπο ISO9001:2008.

Ο έλεγχος και η διαπίστευση των παρεχόμενων υπηρεσιών έγινε από τον οργανισμό TÜV InterCert, που αποτελεί έναν από τους εγκυρότερους οργανισμούς διαπίστευσης παγκοσμίως.

Το πρότυπο ISO9001:2008 είναι το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας της Newlife IVF να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες της, οι οποίες δεν σταματούν ποτέ να βελτιώνονται, ακολουθώντας τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Τα υψηλά επίπεδα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα εξαιρετικά αποτελέσματά μας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως:

  • Χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, με συνεχή συντήρηση και επίβλεψη από ειδικούς
  • Αδιάλειπτη 24ωρη παρακολούθηση όλων των παραμέτρων του εργαστηριακού περιβάλλοντος που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εμβρύων
  • Ετήσιος έλεγχος και πιστοποίηση του καθαρού αέρα των εργαστηρίων, των χειρουργείων και των θαλάμων νηματικής ροής, γεγονός που εξασφαλίζει τις βέλτιστες συνθήκες καλλιέργειας των εμβρύων
  • Διατηρούνται αρχεία εξοπλισμού, υλικού και αναλώσιμων στα οποία καταγράφεται κάθε σχετική δραστηριότητα

Αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών είναι τα υψηλά ποσοστά εγκυμοσύνης που καταγράφονται στη Newlife IVF και η ικανοποίηση όλων όσων μας εμπιστεύονται.


Πίσω στη λίστα άρθρων

Σχετικά με το blog μας

Εδώ μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις που αφορούν τόσο τη μονάδα μας όσο και την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) γενικότερα.

Tags

Σύστημα διαχείρισης ποιότητας
ISO9001:2008
TÜV InterCert

Πίσω στη λίστα άρθρων