language EN EL SR DE

Πιστοποίηση της Newlife IVF από τον Φορέα TÜV HELLAS

by Αφροδίτη Ζησοπούλου, last updated 01 Jun 2018,

1 min read

Η Newlife IVF ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τον απαιτούμενο έλεγχο για την πιστοποίησή της με βάση το εξειδικευμένο πρότυπο EN 15224:2012, από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS. Ταυτόχρονα, επαναπιστοποιήθηκε κατά το πρότυπο ISO 9001:2015.

Το πρότυπο EN 15224:2012, το οποίο εστιάζει στην υγεία, δίνει έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας που πρέπει να λαμβάνει ο ασθενής. Καθορίζει τα θέματα που περιλαμβάνουν την αποτελεσματικότητα, την καταλληλότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία των διεργασιών υπηρεσιών υγείας.

Μερικά από τα οφέλη που προκύπτουν από τη λειτουργία σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 15224:2012 είναι:

  • Βελτίωση στην παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πελάτες,
  • Διασφάλιση συμμόρφωσης με νομοθετικές και άλλες απαιτήσεις,
  • Δέσμευση της Διοίκησης για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας,
  • Βελτίωση της επάρκειας και των συνθηκών εργασίας του προσωπικού,
  • Μείωση στα παράπονα των ασθενών,
  • Βελτίωση της θετικής στάσης των εργαζομένων στα θέματα ποιότητας.

Με τις παραπάνω πιστοποιήσεις αποδεικνύεται έμπρακτα η προσήλωση της Newlife στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με ευσυνειδησία, επαγγελματισμό, συνεχή βελτίωση και τη μέγιστη ανταποδοτικότητα για τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Η εφαρμογή των πιστοποιημένων Συστημάτων Ποιότητας ΕΝ 15224:2012 και 9001:2015 στη λειτουργία της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Τράπεζας Κρυοσυντήρησης Newlife, διασφαλίζει την εφαρμογή και παρακολούθηση Ορθών Εργαστηριακών Πρακτικών, καθιστώντας το Εργαστήριο της Μονάδας ένα από τα πλέον σύγχρονα και ασφαλή εργαστήρια. Επίσης διασφαλίζει την παροχή βέλτιστων και ασφαλών συνθηκών διενέργειας των ιατρικών πράξεων από το εκπαιδευμένο προσωπικό.

Στην Newlife δημιουργούμε το ιδανικό περιβάλλον για όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν να γίνουν γονείς, θέτοντας τους εαυτούς μας και το σύστημά μας σε συνεχείς ελέγχους και έχοντας ως γνώμονα την παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας και ασφάλειας.

Αφροδίτη Ζησοπούλου

Αφροδίτη Ζησοπούλου, BSc, MSc

Η Αφροδίτη Ζησοπούλου είναι Κλινικός Εμβρυολόγος, Διευθύντρια του εργαστηρίου της Newlife IVF.

book_online Κλείστε ραντεβού book_online Κλείστε ραντεβού
email
Email
phone
Κλήση
navigation
Οδηγίες